Gangetabellen

Du kan begynne med å øve på tabellen i riktig rekkefølge men når du begynner å få taket på det kan du gjøre det vanskeligere ved å øve på regnestykkene i tilfeldig rekkefølge. Ingen og middels får du se et treningsbevis.


Kims Lek Med Multiplikasjonstabellen

Lær alle gangetabellene ved å spille spill.

. Er du den raskeste. Animert tastaturoppsett og de skrivende opplæringshendene brukes til å korrigere feilskriving ved å vise den rette måten å skrive på for din læring- og øvingsopplevelse. Ingen og middels får du se et treningsbevis.

Safariteamet vil gi deg et kart som består av alle dyrene du må finne. 2-gangen Gangesang 2-gangen Øv på 2-gangen Klikk på riktig tall Fang ballongen. Tren på en morsom måte ved å spille spill som Gangetabeller kattespill eller minne-spill.

Øve mer nivå 2. Du kan også spille minne-spillet 1 vs. Her kan du spille gangetabellspill.

Du kan begynne med å øve på tabellen i riktig rekkefølge men når du begynner å få taket på det kan du øve i tilfeldig rekkefølge i stedet. Du kan velge mellom faktorene 1 til 12 eller flere faktorer samtidig. Innlogging for lærere - Norsk - English US - Español - Polski - Français FR - Italiano - Deutsch DE - Nederlands NL - Português Brasil - Türkçe.

Its a race against the clock. Diplom får du når du klarer den raske. Lær alle gangetabellene ved å spille spill.

De gratis skriveleksjonene utgjør den komplette Hvordan skrive-pakken. You have got one minute. Med 2-gangen er det viktig å følge med.

Avrunding til nærmeste tier nivå 1. Øve litt av gangetabellen nivå 2. Her kan du øve på gangetabellene på tid.

Hvordan virker Multiplikasjonstabell skyte-spill spillet. Egent for barn fra 5 til 11 år. Her kan du øve på 2-gangen.

This exercise is ideal to improve your knowledge of the multiplication tables. Her kan du øve på 3-gangen. Du får 100 sekunder til å svare på så mange spørsmål som mulig.

Du har 10 sekunder på deg på hver oppgave. Du kan øve på tabellene på flere forskjellige måter. Når du regner tabellen i rekkefølge vil svarene dobles for hver gang fordi når tallet som skal multipliseres dobles vil svaret også gjøre det.

Lær gangetabellen 1-gangen Gangesang 1-gangen Øv på 1-gangen Klikk på riktig tall Fang ballongen. Når du tester kunnskapen din på tid kan du øve på en eller flere av gangetabellene samtidig. Du kan spille gangetabell-rallyspillet her og øve deg på gangetabellene på en morsom måte.

Hastighetstest X av gangetabellen. Du kan begynne med å øve på tabellen i riktig rekkefølge men når du begynner å få taket på det kan du gjøre det. Multiplikasjonstabell skyte-spillet lar deg øve på gangetabellene fra 1- til 10-gangen.

Her kan du spille gangetabell minne-spill for å øve på en morsom måte. Avrunding til nærmeste tier nivå 2. Øve mer nivå 3.

Her kan du spille katte-gangetabellspillet som lar deg øve på gangetabellene på en morsom måte. Oppnå høyest mulig score på 100 sekunder. Velkommen til siden for 8-gangen.

Se statistik over din udvikling i gangetabellerne og tæsk dine venner. 7-gangen er den andre av de litt vanskeligere tabellene som ofte læres bort i 5. Tempotesten spillene regnearkene og ferdighetsdiplom.

Spill gjør det morsomt å lære gangetabellene. Du kan begynne med å øve på tabellen i riktig rekkefølge men når du begynner å få taket på det kan du gjøre det vanskeligere ved å øve på regnestykkene i. Velg tabellene du vil øve på.

Byg din egen gangetabel og spil gangespillet som tabelspil direkte i browseren. Fyll in svarene og klikk på Sjekk når du er ferdig. Ved å løse alle regnestykkene fra gangetabellen kan dere komme dere gjennom hele jungelen.

Øve mer nivå 1. Prøv så raskt som mulig å finne matchende spørsmål og svar. Øve litt av gangetabellen nivå 3.

Her kan du øve på 8-gangen. Avrunding til nærmeste tier nivå 2. Matteoppgavene er enkle og greie slik at du kan komme i gang med en gang.

Klikk på en av tabellene for å begynne nå. 3-gangen Gangesang 3-gangen Øv på 3-gangen Klikk på riktig tall Fang ballongen. Dette løpet mot klokken er gøy og utfordrende.

Øve litt av gangetabellen Lengdemåling Øve litt av gangetabellen nivå 1. In the 1 minute test you get one minute to answer as many questions as possible. Her er Øve gangetabellene nivå 1.

Velkommen til siden for 3-gangen. Før du begynner å lete etter dyra må du velge hvilken faktor du ønsker å øve på. Avrunding til nærmeste tier nivå 1.

Du kan også velge gangetabelløvelser for 4. Her kan du øve på 7-gangen. Diplom får du når du klarer den raske.


تويتر Barneomsorgen على تويتر Gangetabellen Opp Til 20 Math Matematikk Matte Http T Co Lregpr3nyn


Gangetabellen For Gulvmontering Expo Link As Produsent Og Leverandor Av Profileringsprodukter Og Tjenester


Lille Gangetabellen Video For Android Apk Download


Gangetabellen Single By Rockamani Spotify


Gangetabellen Math School Learning Math Math Crafts In 2022 Math School Learning Math Math Crafts


Multiplikasjon Spireserien


Den Lille Gangetabellen Alt 2 Eventyrskogen


Den Lille Gangetabellen Berikd


Utskrivbare Oppgaveark For Gangetabellen Matteoppgaver


Gangetabellen 1 12 A4 By May Hilde Gullestad Tpt


Laer Deg Gangetabellen


Gangetabellen Ingeborg Neuenkirchen Rosenberg


Storegangetabellen Bjorn Smestad Flickr


Gangetabellen Sanger By Rockamani And Faktapop On Amazon Music Amazon Com


Matematikk Multiplikasjon


5 Gangen Youtube


Multiplication Tables Youtube


Den Britiske Finansministeren Nektet A Lose Regnestykke Fra Den Lille Gangetabellen


Gangetabellen Laeremiddel Sunne Leker Nettbutikk Med Stort Utvalg Av Leketoy Spill Og Laeremidler

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel